Parfum Sospiro | Top 6 cele mai bune parfumuri Sospiro pentru femei

Parfum Sospiro | Top 6 cele mai bune parfumuri Sospiro pentru femei

Sospiro este un brand de parfumuri fondat de Sergio Momo, creatorul Xerjoff si al altor linii de parfumuri de lux. Ideea artistica din spatele Sospiro este de a conecta o colectie de parfumuri care are origini italiene sau mediteraneene la o alta forma de arta - arta muzicii clasice si a operei teatrale.

Designerul Sospiro Perfumes are 27 de parfumuri in baza noastra de parfumuri. Sospiro Perfumes este un nou brand de parfumuri. Cea mai veche editie a fost creata in 2011 si cea mai noua este din 2018. Parfumurile Sospiro Perfumes au fost realizate in colaborare cu parfumierii Chris Maurice, Christian Carbonnel si Laura Santander.

Opera Sospiro Perfumes

Opera Sospiro Perfumes este un parfum Oriental Floral unisex. Opera a fost lansat in 2014. Creatorul acestui parfum este Chris Maurice. Notele de varf sunt note fructate si trandafir turcesc; notele de mijloc sunt ylang-ylang, Ambergris, pielarie si nucsoara; Notele de baza sunt paciuli, cedru de Virginia, vetiver, vanilie si mosc.

Accento de Sospiro Perfumes

Accento de Sospiro Perfumes este un parfum Lemnos Oriental oriental pentru femei si barbati. Accento a fost lansat in 2011. Accento a fost creat de Christian Carbonnel si Laura Santander . Notele de varf sunt zambila si ananas; notele de mijloc sunt iris, iasomie si piper roz; Notele de baza sunt vetiver, mosc, paciuli, chihlimbar si vanilie.

Duetto de Sospiro Parfum pentru femei

Duetto de Sospiro Perfumes este un parfum Chypre Floral de dama. Duetto a fost lansat in 2011. Nasul din spatele acestui parfum este Chris Maurice. Notele de varf sunt ylang-ylang, coriandru si piper roz; notele de mijloc sunt iasomie, cuisoare si trandafir; Notele de baza sunt vetiver, mosc, lemn de santal, paciuli, muschi de stejar, chihlimbar, vanilie si lemn de agar (oud).

 -

Cumpara Duetto Sospiro Perfumes pentru femei

Vivace de Sospiro Perfumes

Vivace de Sospiro Perfumes este un parfum Lemnos Chypre de barbati si femei. Vivace a fost lansat in 2011. Nasul din spatele acestui parfum este Chris Maurice . Notele de varf sunt lamaie amalfi, busuioc, salvie si oregano; notele de mijloc sunt garoafa, muscata, paciuli si scortisoara; Notele de baza sunt mosc, labdanum francez, muschi de stejar, chihlimbar si castoreum.

Sospiro Vivace Parfumuri > unisex

Cumpara Vivace Sospiro Perfumes pentru femei

Cele mai sexy parfumuri barbatesti (2023) Te-ar putea interesa si: Cele mai sexy parfumuri barbatesti (2023)

Diapason de Sospiro Parfum pentru femei

Diapason de Sospiro Perfumes este un parfum Lemnos Floral de Muschi de barbati si femei. Diapason a fost lansat in 2017. Nasul din spatele acestui parfum este Chris Maurice . Notele de varf sunt trandafir bulgaresc si muscata; notele de mijloc sunt lemn de guaiac si cedru de atlas; Notele de baza sunt chihlimbar, vetiver haitian si mosc.

Capriccio de Sospiro Parfum pentru femei

Capriccio de Sospiro Perfumes este un parfum Oriental Floral de dama. Capriccio a fost lansat in 2011. Nasul din spatele acestui parfum este Chris Maurice . Notele de varf sunt neroli si lamaie; notele de mijloc sunt flori albe, scortisoara, cumarina si fructe de padure rosii; Notele de baza sunt lemn de santal, paciuli, lemn de agar (oud), cashmeran, chihlimbar si mosc.

Faceti o declaratie cu mirosurile unui parfum Sospiro Perfumes. Conceput pentru a fi luxos si nou, fiecare parfum de la Sospiro Perfumes creeaza o poveste. Mirosurile bogate conecteaza fundalul mediteranean italian al marcii cu muzica clasica si opera teatrala, inspirandu-se din Orientul Mijlociu. Accento, una dintre cele mai vandute colectii de parfumuri Sospiro Perfumes, este realizata cu atentie si a fost inspirata de poetul persan Hafez. Parfumul oriental lemnos a fost lansat in 2011 si combina vechiul cu noul. Purtati parfumul sofisticat si luxos al parfumurilor Sospiro si experimentati o calatorie artistica unica.

Sospiro este o casa de parfumuri de lux de nisa, dezvoltata in coordonare cu Xerjoff, care se inspira dintr-o casatorie creativa intre Italia si Orientul Mijlociu. Concentrat pe integrarea imaginilor parfumate dintr-o mostenire bogata si colorata care inspira imaginatia si atinge simturile, Sospiro parfum este un echilibru gratios intre vechi si nou.

Concentrandu-se pe o abordare artistica a crearii unei experiente cu adevarat sofisticate si parfumate, parfumurile Sospiro sunt create de parfumieri recunoscuti la nivel international din intreaga Europa si sub indrumarea parfumurilor Xerjoff, o parfumerie de renume intern din Torino-Italia, cunoscuta pentru crearea unora dintre cele mai opulente. si cel mai rar parfum din lume.

Sospiro este un brand colectat doar de cel mai sofisticat si mai inteligent colector de parfumuri. Sospiro parfum este o colectie de 6 parfumuri, toate inspirate din termeni muzicali clasici care subliniaza caracterul si performanta parfumului in sine.


0,00 (0 voturi)

Nu sunt Comentarii la Parfum Sospiro | Top 6 cele mai bune parfumuri Sospiro pentru femei

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×
Parfumuri Online