Parfumuri barbatesti persistente | Creed Aventus, Dior, Versace, YSL, Armani, Tom Ford

Parfumuri barbatesti persistente | Creed Aventus, Dior, Versace, YSL, Armani, Tom Ford

Sunteti in cautarea celor mai bune parfumuri persistente pentru barbati? Astazi cautarea dvs. s-a incheiat cu siguranta, deoarece mai jos veti gasi cateva parfumuri barbatesti persistente care sunt populare si dureaza cu adevarat.

Creed Aventus

Parfumurile de la Creed Aventus sunt intotdeauna ceva in plus pentru barbati. Si acesta este un parfum foarte special si autentic pe care il puteti cumpara acum. A fost lansat la cea de-a 250-a aniversare a marcii. Creed a reusit cu tot ceea ce si-a propus si nu a compromis deloc calitatea. Un parfum barbatesc bogat de coacaze negre si note italiene de bergamota amestecate cu mere Calville Blanc.


Creed Aventus parfum pentru barbati

Gasesti "" pe:

 

Chanel Bleu

Chanel este bine cunoscut pentru produsele sale de inalta calitate, la fel si acest parfum. Aceasta nota de parfum este destinata barbatilor care doresc sa foloseasca ceva pe tot parcursul anului. Parfumul Chanel Bleu are note de lemn aromat si citrice, ceea ce face posibila purtarea atat iarna, cat si vara.

 -

 

Byredo Mister Marvelous

Acesta este un alt parfum care va aduce prospetimea verii cu parfumul sau de citrice. Mister Marvelous de la Byredo este un parfum Lemnos Aromatic pentru barbati. Mister Marvelous a fost lansat in 2011. Notele de varf sunt petitgrain si neroli; notele de mijloc sunt lavanda si bambus; Notele de baza sunt cedru de Virginia si chihlimbar. Unul dintre acele parfumuri barbatesti persistente care nu pot lipsi din arsenalul unul barbat.

 -

Byredo Mister Marvelous parfum pentru barbati

 

La Nuit de l'Homme Yves Saint Laurent

Daca sunteti in cautarea unui parfum perfect pe care sa-l folositi noaptea, atunci acesta este acela. La Nuit de l'Homme Yves Saint Laurent este un parfum persistent barbatesc, versatil, cu note de cardamom si bergamota in combinatie cu note lemnoase si dulci. Un parfum de seara care nu va va dezamagi.

 

Tom Ford Private Blend Oud Wood

Unul dintre cele mai sexy si mai masculine parfumuri barbatesti persistente de la Tom Ford. Nota de parfum coplesitoare din acesta va ofera cel mai bun parfum lemnos de oud. Notele de parfum sunt compuse din lemn roz de oud si cardamom, amestecat cu piper chinezesc bogat, lemn de santal, fasole Tonka, vanilie, chihlimbar si vetiver. Parfumul este pentru oricine vrea mai mult.

 

Acqua Di Gio Giorgio Armani

Acest parfum barbatesc este unul dintre cele mai bune de la Armani si are un parfum de lunga durata. Este potrivit pentru orice anotimp. Nota de parfum este o combinatie de note lemnoase si acvatice, un amestec de citrice, condimente, muscate si rozmarin, rezultand un parfum masculin care dureaza foarte mult timp. 

 -

Acqua Di Gio Giorgio Armani parfum barbatesc

 

Gucci Oud Gucci

Un parfum unisex de la Gucci care se potriveste tuturor. Nota de parfum este una echilibrata, nu prea puternica dar nici prea blanda, o nota mai proaspata, potrivita atat pentru barbati, cat si pentru femei. Ambalajul este unic si luxos, oferind o senzatie premium.

 

Tom Ford Noir

Potrivit lui Tom Ford, Noir este cel mai personal parfum pentru barbati pe care l-a facut vreodata. Acesta este de fapt al patrulea parfum semnat de designerul american, care va poate oferi un miros sofisticat urban. Are o aroma decenta si echilibrata de Patchouli, piper negru si bergamota impreuna cu vanilie, chihlimbar si nucsoara. Parfumul senzual iti ofera un sentiment masculin care ii atrage pe toti cei din jur. Este bine cunoscut ca un parfum barbatesc persistent si proaspat, de vara.

Tom Ford Noir eau de Parfum pentru barbati 100 ml Noir

Tom Ford Noir parfum barbatesc

Parfum Sauvage Dior pentru barbati Te-ar putea interesa si: Parfum Sauvage Dior pentru barbati

 

Creed Green Irish Tweed

Un alt parfum de la Creed, cu o nota de parfum proaspat. Acesta este unul dintre cele mai bine vandute parfumuri barbatesti persistente de la Creed. Nota de parfum este o combinatie de iarba proaspat taiata, plante aromatice si flori salbatice. Este un parfum pentru adevaratii domni care vor un parfum sexy.

 

Elysium Roja

Acesta este un parfum bazat pe natura. Nota de parfum aromat este special conceputa pentru barbati. Este un spray natural, creat astfel incat sa fie foarte aproape de natura si sa se potriveasca barbatilor de toate varstele si toate ocupatiile.

Christian Dior Sauvage

Inspirat de spatii deschise salbatice, acest parfum barbatesc persistent a fost descris ca fiind proaspat, crud si nobil. Daca ati fost un fan al iteratiei anterioare a lui Sauvage Dior, va puteti astepta la un parfum similar, care este chiar mai concentrat si chiar mai durabil. Asteptati o experienta plina de piele, lemn de santal, cu note cheie de bergamota, chihlimbar, vanilie. Este un parfum barbatesc clasic si cred ca fiecare barbat ar trebui sa-l incerce macar o data. 

 

Versace Eros

In ciuda numelui sexy, Eros de la Versace este un Fougere grozav. Aceasta este cu siguranta un parfum iconic, asa ca, daca sunteti in cautarea unor parfumuri barbatesti persistente care nu trebuie reaplicate si care au o valoare excelenta, incercati aceste parfumuri de la Versace.

 

Lalique Encre Noire

Lemnos si aromat, notele de chiparos, casmir si mosc confera acestui parfum proaspat o senzatie captivanta si calmanta simultan. Este un parfum barbatesc persistent, bun de purtat la lucru atunci cand aveti un eveniment de dupa program si doriti sa va mentineti mirosul fara sa aplicati din nou.

 -

 

Prada Amber Pour Homme

Acest parfum atemporal dar modern si contemporan straluceste cu note de paciuli, floare de portocal si cardamom. Este unul versatil pe care il poti purta la birou si apoi sa-l iei la cina fara sa trebuiasca sa-l mai reaplici vreodata. Printre cele mai persistente parfumuri barbatesti din toate timpurile.

 -

Prada Amber Pour Homme parfum barbatesc

 

Jean Paul Gaultier Le Male

Sexy si intens, acest parfum cald si masculin combina lemnul de cedru si floarea de portocal pentru o colonie care va dura toata ziua, noaptea si dimineata urmatoare. Pentru barbatii in cautare de parfumuri persistente, Jean Paul Gaultier Le Male este alegerea ideala.

 

The Dreamer Versace

Acest parfum este unul dintre cele mai bune parfumuri persistente pentru el si este considerat de critici cel mai bun parfum al marcii. Dreamer by Versace contine cateva note de top precum lavanda si crin. De asemenea, contine tarhon, chihlimbar si tutun, care sunt note de baza. Este un parfum agresiv, dar cu note calde de lavanda si tutun, un parfum barbatesc care te poate face elegant la locul de munca sau la intalnire.

 

Bvlgari Man Extreme

Bvlgari Man Extreme este un amestec de parfum natural de lamaie si grapefruit. In primul rand, este elegant. Acest parfum este marcat ca atractie, senzualitate si proeminenta. La prima utilizare, poate sa para agresiv ca miros, dar treptat notele de lemn devin mai vizibile in doar cateva minute. Versiunea Extreme are cateva note in plus fata de versiunea de baza a Bvlgari, ceea ce o face mai puternica si mai proeminenta. Acest parfum este simbolul clasicului si al senzualitatii. Este un parfum persistent pentru el, potrivit pentru o intalnire romantica sau o petrecere eleganta de noapte.

Top 10 Parfumuri Versace pentru barbati Te-ar putea interesa si: Top 10 Parfumuri Versace pentru barbati

 -

Bvlgari Man Extreme parfum barbatesc

 

Paco Rabanne Invictus

De data aceasta prezentam un nou tip de parfum pentru el. Paco Rabanne Invictus este un amestec de parfum de grapefruit si arome de mare. Lucrul care ne place cel mai mult dupa utilizarea acestui parfum este ca ofera senzatia de racorire. Mirosul acestui parfum se potriveste perfect cu numele sau „Invictus”. Are un miros puternic si atractiv pentru toata lumea. Paco Rabanne Invictus este un parfum al conceptului modern de masculinitate.

 -

 

Christian Dior Homme Intense

Christian Dior este unul dintre brandurile celebre despre care s-ar putea sa auziti des. Acesta este unul din cele mai bune parfumuri barbatesti persistente, intrucat dureaza foarte mult. Ingredientele din acesta sunt foarte concentrate, ceea ce face ca acest parfum sa dureze pe tot parcursul zilei. Mai mult, este un parfum masculin si foarte seducator pentru barbati.Notele de inalta clasa de seminte de ambrette, vetiver, iris, cedru fac parfumul memorabil si il fac sa se distinga de ceilalti concurenti.

 

Christian Dior Fahrenheit

Fahrenheit de Christian Dior este un parfum persistent Lemnos Floral Musk pentru barbati. Fahrenheit a fost lansat in 1988 si a fost creat de Jean-Louis Sieuzac si Michel Almairac. Notele de varf sunt lavanda, mandarina, paducel, floare de nucsoara, cedru, bergamota, musetel si lamaie; notele de mijloc sunt nucsoara, caprifoi, garoafa, lemn de santal, frunza de violeta, iasomie, lacramioare si cedru; Notele de baza sunt piele, fasole tonka, chihlimbar, paciuli, mosc si vetiver.

 

L'eau D'issey de Issey Miyake

Daca ziua ta se simte putin romantica, acest parfum va fi perfect pentru tine. Fabricat din ingrediente de inalta calitate, acest parfum pentru barbati va poate oferi un parfum seducator de durata creat folosind note de parfum de chihlimbar si lemn, citrice si condimente. Producatorul o recomanda pentru o seara interesanta. Desi puternic, parfumul nu este coplesitor. dar va fi cu siguranta remarcat si va va atrage o multime de atentie pozitiva.

 

Nautica Classic

Nautica este un fel de greutate pe piata parfumurilor pentru barbati din SUA. Acest parfum special este fabricat din lemn de santal, mosc, cedru, paciuli, chihlimbar si muschi de stejar. Nautica Classic este ideal pentru utilizarea in timpul zilei; iar mirosul sau extraordinar ar trebui sa ramana cu tine pe tot parcursul acesteia.

 -

Nautica Classic parfumuri barbatesti

 

Versace Man Eau Fraiche

Daca ati cautat un parfum pe care il puteti folosi zilnic, acest parfum pentru barbati Versace va va satisface. Parfumul consta dintr-un amestec perfect de dulceata si saruri. Aceasta aura este creata folosind note de inalta calitate care ii confera un miros irezistibil de proaspat si natural. Parfumul are un miros placut creat folosind lemn de sicomor si chihlimbar; care sigur va gadila senzatiile si pe ale oamenilor din jurul vostru.

 

Cool Water Davidoff

Istoria si cele mai bine vandute parfumuri Tom Ford Te-ar putea interesa si: Istoria si cele mai bine vandute parfumuri Tom Ford

Acest parfum pentru barbati de la Davidoff prezinta note de parfum de lavanda, iasomie, muschi de stejar, lemn de santal si mosc. Potrivit pentru utilizarea in timpul zilei, parfumul trebuie sa va ofere avantajul mirosului sau excelent pe tot parcursul zilei. Cool Water Davidoff este un parfum barbatesc persistent care va va insoti toata ziua.

 -

Cool Water de Davidoff parfum barbatesc

 

Paco Rabanne One Million Privé

Paco Rabanne a lansat parfumul 1 Million in 2008 si parfumul Lady Million in 2010. Perechea de parfumuri inspirata din extravaganta, aur si bogatie a devenit foarte populara. 1 Million Prive este un parfum oriental - lemnos, plin de contraste, semnat de parfumierul Christophe Raynaud. Se deschide cu mandarina si scortisoara, ingrediente care au marcat originalul. Inima include note de tutun imbogatite cu rasina de mir. Baza este un amestec cald si senzual de paciuli si fasole tonka. Sticlele aurii devin mai intense in Privé , cu nuante mai inchise de chihlimbar.

 -

Paco Rabanne One Million Privé parfum barbatesc

 

Hugo Boss Bottled

„Hugo Boss Man” evoca valorile clasice ale omului de succes, clasic Hugo Boss. Liniile simple si curate ale sticlei sunt elegante si masculine, la fel ca croiala Hugo Boss. Parfumul contine note de varf proaspete care includ atat mar, cat si citrice. In centrul parfumului se afla notele mai dulci si mai calde de muscata, scortisoara si cuisoare. La baza se afla notele de mirosuri picante uscate de lemn de santal, vetiver, lemn de cedru, lemn de maslin, chihlimbar si mosc care creeaza un parfum distinct, masculin. Ora de ora, parfumul se desfasoara si capata o calitate diferita.

 -

Hugo Boss Bottled parfum barbatesc

 

Diesel Only The Brave Tattoo

Acest parfum indraznet se deschide cu note fructate de mar dulce si mandarina inainte de a se inmuia intr-un mijloc de ardei intelept si bourbon. In cele din urma, exista o baza distincta de paciuli si tutun, care adauga o nota intunecata si periculoasa unui parfum altfel simplu. Cei in cautarea unui clasic rafinat ar fi mai bine sa caute in alta parte, dar pentru cei curajosi, pare a fi un miros deosebit - puternic, de lunga durata si cu un raport pret-calitate. Un cadou ideal pentru baietii tineri. Diesel Only The Brave Tattoo se numara printre cele mai bune parfumuri barbatesti persistente.

 

Calvin Klein CK One

In cazul in care nu ati primit nota, anii nouazeci sunt din nou cool si parfumurile clasice precum Calvin Klein CK One au un miros proaspat. In timp ce acea pereche veche de blugi pe care ati avut-o s-ar putea sa fi imbatranit putin, acest parfum miroase inca tanar si este incredibil de usor de purtat pentru ambele sexe, facandu-l o optiune utila de tinut la indemana in baie. Reunind note racoritoare de ceai verde, papaya si bergamota, este echilibrat cu accente moi de nucsoara, violeta, cardamom si trandafir. Acest lucru inseamna ca este putin mosc si floral, si mult citric si racoritor.

 

Clinique Happy for Men

Ambalat cu note vesele de lime, lamaie, mandarina si spray de mare ultra-proaspat, sustinut pe brate de flori albe delicate, acest parfum clasic Clinique Happy for Men a fost laudat pentru parfumul sau proaspat, estival, facand loc numelui sau ciudat. Cu o baza lemnoasa pentru structura, o inima florala placuta si cel mai stralucitor ton de citrice, acesta este apreciat ca un parfum minunat „fericit” care pare a fi iubit de barbati si apreciat de femei.

 

Pheromone de la Raw Chemistry

Parfumul Pheromone de la Raw Chemistry este puternic si tineresc si tocmai de asta aveti nevoie pentru a atrage atentia. Parfumul uimitor este elegant si delicat.

Compozitia foloseste feromoni umani precum Estratetraenol si Copuline care fac ca acest parfum persistent sa functioneze peste 24 de ore. Parfumul nu numai ca atrage simturile, ci si accentueaza si mareste increderea pentru a va ajuta sa exercitati farmec si echilibru natural.

Deci, o alegere adecvata de parfum este foarte importanta. Parfumul bun si de lunga durata poate sa denote recunostinta si personalitatea unui barbat.


0,00 (0 voturi)

Nu sunt Comentarii la Parfumuri barbatesti persistente | Creed Aventus, Dior, Versace, YSL, Armani, Tom Ford

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×
Parfumuri Online