Scandal Parfum pentru femei - Jean Paul Gaultier

Scandal Parfum pentru femei - Jean Paul Gaultier

Noul parfum Scandal de la Jean Paul Gaultier este lansat in iunie 2017 in colaborare cu PUIG si numit SCANDAL. Scandal este conceput pentru a sparge toate cliseele, oferind ceva nou si modern si, in acelasi timp, puternic si elegant. Notele cheie ale compozitiei sunt portocala, miere, paciuli si gardenie, care unite au un efect gourmet cremos, pamantesc si balsamic, cu tonuri calde, adanci, lemnoase.

Fiind unul dintre cele mai recente parfumuri Jean Paul Gaultier, Scandal este ideea parfumierului Daphne Bugey, o absolventa si mestera din Grasse cunoscuta pentru valorificarea conexiunii parfum-memorie umana. Marca Jpg provine dintr-o pictograma de designer, cu o cariera de zeci de ani revolutionari, debutand in moda la mijlocul anilor 1970 si incepand linia de parfumuri in 1993. Toate produsele sunt marci originale, autentice. 

Parfum Scandal al lui Jean Paul Gaultier este un parfum cu sensibilitati moderne, cu o alura si eleganta clasica. Acest amestec puternic se deschide cu o combinatie de portocale, miere, paciuli si gardenie. Rezultatul este o compozitie care se mandreste cu influente cremoase, pamantesti si balsamice, sustinuta si de o baza calda, lemnoasa. Chiar si ambalajul sau este conceput in mod clar pentru a intoarce capetele cu sticla transparenta, curbata, impodobita cu picioare aurii sculptate.

Sticla noului parfum SCANDAL este fabricata din sticla transparenta, in timp ce dopul este conceput sub forma sculpturala a picioarelor feminine intr-o culoare aurie.

Alien parfum pentru femei - Thierry Mugler Te-ar putea interesa si: Alien parfum pentru femei - Thierry Mugler

Acesta este primul parfum al lui Jean Paul Gaultier lansat impreuna cu compania Puig. Brandul a declarat ca doresc sa ofere o versiune diferita a parfumurilor anterioare din colectia Jean Paul Gaultier, respectand ADN-ul cunoscut al marcii si „sa opreasca febra editiilor limitate”. Scopul este de a crea ceva mai picant, mai festiv, mai sexy si mai distractiv.

Scandal Parfum este disponibil in 30 ml Eau de Parfum; 50 ml Apa de Parfum si 80 ml Apa de Parfum. Pe langa Apa de Parfum, colectia include si produse parfumate pentru ingrijirea corpului: un gel de dus de 200 ml si o Lotiune de corp de 200 ml.

Campania publicitara a fost creata ca un amestec de sex si politica. „Am decis sa povestim viata„ doamnei La Ministre”. Este un ministru guvernamental care face petreceri noaptea in cartierul Pigalle din Paris si se indreapta direct la birou pentru munca de zi cu zi. Fata campaniei este modelul Vanessa Axente. In masina plina de prieteni, este literalmente taiata din tinuta pe masura ce masina ei trece prin strazile Parisului catre Palatul Élysée, unde iese elegant intr-o tinuta personalizata pentru a se alatura colegilor", explica Jose Manuel Albesa, sef al marcii Puig.

Scandal parfum a fost creat de Daphne Bugey, Fabrice Pellegrin si Christophe Raynaud.

Vezi si alte parfumuri Jean Paul Gaultier:


0,00 (0 voturi)

Nu sunt Comentarii la Scandal Parfum pentru femei - Jean Paul Gaultier

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×
Parfumuri Online